Νέο Πάρκο Επανομής | Πλατεία Δημαρχείου, Τρίλοφος 2392045406 | 2392066256

Υπηρεσίες


Στο ιχθυοπωλείο «ΑΦΟΙ ΤΖΙΝΑ» θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες τις οποίες παρέχουμε είναι: παράδοση στο σπίτι, καθάρισμα και φιλετάρισμα των ψαριών, συσκευασία της παραγγελίας σας, ειδικές παραγγελίες, συμβουλές μαγειρέματος κ.α. Στα καταστήματα της επιχείρησης δουλεύει άριστα εκπαιδευόμενο προσωπικό το οποίο περιμένει να σας εξυπηρετήσει.

Διανομήκατ' οίκον

Δώστε την παραγγελία σας και εμείς σας την παραδίδουμε σπίτι σας!

Στο ιχθυοπωλείο μας μπορείτε να επωφεληθείτε από την δωρεάν διανομή κατ’ οίκον. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά, είτε επισκέπτοντας ένα από τα καταστήματα μας, και εμείς στη συνέχεια σας θα παραδώσουμε τα προϊόντα σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Γλυτώστε καύσιμα, χρόνο και κόπο!

  • Οι παραγγελίες γίνονται καθημερινά μέχρι τις 11:00 και εκτελούνται αυθημερόν μέχρι τις 13:00.
  • Οι παραγγελίες αφορούν προϊόντα τα οποία βρίσκονται την παρούσα στιγμή στα καταστήματα μας.
  • Περιοχές Delivery: Επανομή, Παραλία, Πάλιουρας, Ποταμός, Πλαγιάρι, Τρίλοφος, Ρύσιο, Καρδία, Σχολάρι
  • Η διανομή στο σπίτι με δωρεάν παράδοση ισχύει για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ, με πληρωμή τοις μετρητοίς.

 

ΠακετάρισμαΠροϊόντων

Αναλαμβάνουμε για εσάς ειδικό πακετάρισμα των προϊόντων, σε περίπτωση που έχετε κάποιο μικρό ή μεγάλο ταξίδι. Η παραγγελία σας τοποθετείται σε κουτί από φελιζόλ με πάγο και στη συνέχεια τυλίγεται σταθερά με μεμβράνη. Με αυτό τον τρόπο δεν θα λερωθεί το αυτοκίνητο σας και δεν θα υπάρχουν ανεπιθύμητες μυρωδιές.

ΕιδικέςΠαραγγελίες

Εάν υπάρχει κάτι το οποίο θέλετε και δεν βρίσκετε αυτή τη στιγμή σε κάποιο από τα καταστήματα μας, ζητήστε το και εμείς θα ψάξουμε για να σας το φέρουμε!

 

Καθάρισμα-ΦιλετάρισμαΨαριού

Όλα τα ψάρια μας καθαρίζονται, δωρεάν, εκείνη τη στιγμή για να τα πάρετε έτοιμα και να τα μαγειρέψετε χωρίς κόπο. Επιπλέον στο ιχθυοπωλείο μας αναλαμβάνουμε το φιλετάρισμα των ψαριών για λογαριασμό σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Είτε θέλετε το φιλέτο για τα παδιά σας ή κάποια ειδική περίπτωση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε φιλετάροντας την παραγγελία σας.